Dispositivos e acessórios
Seafood Laksa
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
onions quartered100 g
-
coconut oil30 g
-
fresh coriander leaf plus 1 Tbsp roughly chopped leaves5 g
-
fresh baby sweetcorn halved lengthways100 g
-
Thai green curry paste (see tips)80 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milktinned light coconut milk800 g
-
mangetout100 g
-
rice vermicelli noodles100 g
-
boiling water for soaking noodles
-
fresh mixed seafood300 g
-
fresh red chilli thinly sliced, for garnishing1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1720 mg
Proteína
18 g
Energia
1816 kJ /
435 kcal
Gordura
25 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Green Curry Chicken
55min
Seafood Korma
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Thai Green Curry Paste
15min
Thai Fishcakes
1h 10min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Prawn Curry
30min
Keralan Fish Curry
30min
Hot and Sour Prawn Soup
15min