Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 175 g green beans, trimmed
- 1 bunch broccolini, trimmed and cut into thirds
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined
- 100 g sugar snap peas, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 cm piece fresh turmeric, peeled
- 2 tsp olive oil
- 12 fresh curry leaves
- 400 g coconut milk
- 200 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 2 tsp coconut sugar
- 600 g firm white fish fillets, pin boned and cut into pieces (3-4 cm)
- sea salt, to season (optional - see Tips)
- fresh coriander leaves, to serve
- cooked rice, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Proteína
- 35.7 g
- Hidratos de carbono
- 48.5 g
- Gordura
- 14.9 g
- Fibra
- 4.9 g
Receitas alternativas
Thai green chicken curry
30 min
Balti coconut fish curry
50min
Prawn stir-fry
25 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Thai red chicken curry
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min