Dispositivos e acessórios
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
Preparação 20min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
Goat's Cheese
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh chives12
-
fresh basil leaves10 g
-
soft goat's cheese150 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
-
walnut halves50 g
-
cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)5 - 6
-
rocket leaves180 g
-
walnut oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
341 mg
Proteína
9 g
Energia
1016 kJ /
245 kcal
Gordura
20 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Very Thermomix® Christmas
63 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1h 30min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min