Dispositivos e acessórios
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Preparação 20min
Total 50min
8 slices
Ingredientes
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
14 g
Energia
1398 kJ /
333 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
HYGGE
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Liver Cake
1h 50min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Grisons Barley Soup
55min
Millet
45min
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4h 15min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Buckwheat Porridge
25min
Seed and Nut Bread
1h 30min
Watercress and Oat Soup
35min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min