
Versões compatíveis
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 700 g water
- 400 g raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt or to taste
- 2 pinches ground black pepper or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber thinly sliced then halved
- 25 g red onion thinly sliced
- 60 g pickled capers drained
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 333 kcal / 1398 kJ
- Proteína
- 14 g
- Gordura
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 39 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Portuguese Leeks
45min
Aubergine and Almond Dip
20min