Dispositivos e acessórios
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Preparação 20min
Total 50min
8 slices
Ingredientes
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
14 g
Energia
1398 kJ /
333 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
HYGGE
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tuscan Bean Soup
50min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4h 5min
Dill Stuffed Peppers
5min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Veal fillet with mirabelle plums
1h 50min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Multigrain Banana Pancakes
30min
Borscht
50min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Kale Biscotti
1h
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min