Dispositivos e acessórios
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Preparação 25min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
653 mg
Proteína
23 g
Energia
2884 kJ /
692 kcal
Gordura
44 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min