Dispositivos e acessórios
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Preparação 25min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
653 mg
Proteína
23 g
Energia
2884 kJ /
692 kcal
Gordura
44 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min