Versões compatíveis
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salsa
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 2 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 60 g water
- 15 g sherry vinegar
- 50 g sultanas
- 30 g pickled baby capers, drained
- 30 g toasted pine nuts
- 5 sprigs fresh parsley leaves, roughly chopped
- 1 lemon, finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
Cauliflower Steaks
- 2 cauliflowers
- dried oregano, to taste
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g almond milk
- 50 g dairy-free spread
- 10 g olive oil
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1851.9 kJ / 442.6 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Hidratos de carbono
- 29.5 g
- Gordura
- 35.8 g
- Gordura saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 7.7 g
- Sódio
- 762.7 mg
Receitas alternativas
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Lentil Moussaka
3u. 30min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h