Dispositivos e acessórios
Pink Salad
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
white cabbage cut in pieces300 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
beetroots cooked, cut in pieces300 g
-
olive oil125 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
Worcestershire sauce¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
1062 kJ /
254 kcal
Gordura
22.3 g
Hidratos de carbono
10.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picnic
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Pink with Purpose
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beetroot Salad
10min
Honey Parmesan Parsnips
50min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Balsamic Spelt Salad
20min
Beetroot salad
10min
Courgettes with Corn
25min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Halloumi Salad
20min
Beetroot salad
10min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Chunky Coleslaw
5min