Dispositivos e acessórios
Pineapple Upside Down Cake with Custard
Preparação 10min
Total 1h
8 slices
Ingredientes
Topping
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
light brown sugar80 g
-
tinned pineapple slices, in juice juice reserved5 - 6
-
glacé cherries8 - 12
Cake
-
unsalted butter diced150 g
-
light brown sugar150 g
-
self-raising flour150 g
-
medium eggs3
-
baking powder1 tsp
-
vanilla extract1 tsp
Custard
-
milk500 g
-
sugar50 g
-
cornflour15 g
-
medium egg1
-
vanilla extract1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
349 mg
Proteína
8 g
Energia
2115 kJ /
505 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Yule Log
3h
Mango Swiss Roll
40min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Carrot Cake
2h 30min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Chocolate Fudge Cake
1h
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Scones
30min