Dispositivos e acessórios
Seared steak and rocket salad
Preparação 10min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)50 g
-
vegetable oil40 g
-
beef rump steak cut into strips (4-5 cm)200 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
caper berries drained and cut into halves (optional)40 g
-
cherry tomatoes cut into halves120 g
-
rocket70 g
-
avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)1
-
walnuts30 g
-
lime juice20 g
-
honey10 g
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 portions
Sódio
2288 mg
Proteína
52.9 g
Energia
5056 kJ /
1203.8 kcal
Gordura
101.7 g
Fibra
13.9 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Beef tacos
25min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min