Dispositivos e acessórios
Linguine marinara
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion quartered½
-
garlic cloves3
-
dried chillies to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
anchovy fillets in oil3
-
dry white wine70 g
-
canned cherry tomatoes400 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
tomato paste60 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fresh basil leaves only, torn2 sprigs
-
fresh seafood marinara mix500 g
-
fresh mussels rinsed and debearded1000 g
-
linguine pasta dried250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1350.1 mg
Proteína
67.1 g
Energia
3020.3 kJ /
721.9 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
71.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Blue cheese celeriac wonton cups
Nenhuma avaliação
Browned lamb mince
20min
Browned pork mince
20min
Banh mi pizza
2h 15min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Chicken laksa
30min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Traditional minestrone
45min
Easy Chinese beef and tomato
40min