Dispositivos e acessórios
Bhuna gosht
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
brown onions (approx. 180 g), cut into quarters1 - 2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 20 g), cut into thirds, plus extra to serve (see Tips)1 bunch
-
vegetable oil30 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
cardamom pods (green), crushed5
-
cinnamon quill1
-
dried bay leaves2
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (4 cm) (see Tips)800 g
-
tomato paste2 tbsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
natural yoghurt to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
677.8 mg
Proteína
35.1 g
Energia
2849.8 kJ /
678.5 kcal
Gordura
57.6 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
21 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Madras curry powder
15min
Rogan josh
1h 35min
Lamb korma
4h
Lamb dhansak
25h 45min
Beef madras
1h 30min
Chicken korma
45min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Coconut lamb curry
2h
Chicken tikka masala
1h 10min
Lamb saag
1h 30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min