Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Proteína
- 53.8 g
- Hidratos de carbono
- 17.7 g
- Gordura
- 24.1 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Fibra
- 10.2 g
- Sódio
- 795 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken chasseur
1óra 50p
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30p
Chicken jalfrezi
1óra 50p
Chinese pork with vegetables
1óra 20p
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1óra 20p
Chilli con carne
40p
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4 Std.
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4sa 25 dk
San choy bau (Matt Sinclair)
30p