Dispositivos e acessórios
Lentil and mint salad
Preparação 15min
Total 3h 55min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
297.1 mg
Proteína
12.8 g
Energia
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
26.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva la Vegan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Spring greens with grapefruit
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Raw cauliflower tabouli
30min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Quinoa tabouli
12h 40min
Quinoa salad with mango salsa
1h