Dispositivos e acessórios
Raspberry Dacquoise
Preparação 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Dacquoise Layer
-
caster sugar170 g
-
plain flour20 g
-
ground almonds90 g
-
egg whites from approx. 3 large eggs100 g
Crème pâtissière
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from large eggs3
-
milk250 g
-
cornflour30 g
-
caster sugar70 g
-
double cream cold250 g
-
fresh raspberries small500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.3 g
Energia
1790 kJ /
428 kcal
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Berries
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mango Swiss Roll
40min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Pistachio Ice Cream
10h 35min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Caramel Toffees
2h
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15h
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Lemon meringue tart
2h 30min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min