Dispositivos e acessórios
Raspberry Dacquoise
Preparação 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Dacquoise Layer
-
caster sugar170 g
-
plain flour20 g
-
ground almonds90 g
-
egg whites from approx. 3 large eggs100 g
Crème pâtissière
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from large eggs3
-
milk250 g
-
cornflour30 g
-
caster sugar70 g
-
double cream cold250 g
-
fresh raspberries small500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.3 g
Energia
1790 kJ /
428 kcal
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Berries
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Arctic Roll
14h
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Brioche
8h
Frangipane Cake
1h 45min
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Baguettes
3h 45min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Best Beer Battered Fish
30min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Mango Swiss Roll
40min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min