Dispositivos e acessórios
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Orange Balsamic Vinaigrette
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
shallots quartered1 oz
-
orange peel thin peel only, no pith½ oz
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
balsamic vinegar½ oz
-
honey½ oz
Quinoa Salad
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
baby beets small red and yellow, peeled, cut into wedges (½ in.)16 oz
-
feta cheese crumbled6 oz
-
chopped pistachios, unsalted4 oz
-
orange segments to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
2105 kJ /
503 kcal
Gordura
33 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picnic
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basil Pesto
10 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Cauliflower Steaks
45 Min