Dispositivos e acessórios
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Orange Balsamic Vinaigrette
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
shallots quartered1 oz
-
orange peel thin peel only, no pith½ oz
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
balsamic vinegar½ oz
-
honey½ oz
Quinoa Salad
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
baby beets small red and yellow, peeled, cut into wedges (½ in.)16 oz
-
feta cheese crumbled6 oz
-
chopped pistachios, unsalted4 oz
-
orange segments to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
2105 kJ /
503 kcal
Gordura
33 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picnic
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Golden Beet Gazpacho
50min
Southwest Quinoa
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Creamy Broccoli Salad
10min