Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

4.6 25 avaliações
Preparação 5min
Total 15min
2 porcje

Ingredientes

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Sódio 1526 mg
Proteína 29 g
Energia 980.5 kJ / 234.5 kcal
Gordura 12 g
Fibra 0.1 g
Gordura saturada 1.5 g
Hidratos de carbono 2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...