Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
TM6

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

4.6 (24 avaliações )

Ingredientes

  • 20 g oleju
    ou 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    ou 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    ou 250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Nutrição
por 1 porcja
Energia
1961 kJ / 469 kcal
Proteína
58 g
Hidratos de carbono
4 g
Gordura
24 g
Gordura saturada
3 g
Fibra
0.2 g
Sódio
3052 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas