Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dan dan sauce
- 50 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 70 g eschalots
- 50 g brown onion
- 1 tbsp chilli powder
- 50 g miso paste (see Tips)
- 150 g vegetable oil
Peanut sauce
- 90 g peanut butter
- 30 g sesame oil
- 30 g hot chilli sauce
Minced pork sauce
- 30 g zha cai (optional - see Tips)
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 150 g pork mince
- 20 g oyster sauce
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- ½ tsp white sugar
- 120 g water
- 2 tsp cornflour
- 1 ½ tsp dark soy sauce
Noodles
- 1600 g water
- 1 tsp salt
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp white sugar
- 1 tsp dark soy sauce
- 300 g dried ramen noodles
- 60 g white sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices
- unsalted peanuts, crushed
- rice wine vinegar, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2800.3 kJ / 666.7 kcal
- Proteína
- 21.7 g
- Hidratos de carbono
- 24 g
- Gordura
- 53.2 g
- Gordura saturada
- 7.7 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sódio
- 1493.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Wonton soup (pork)
45min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Kung Pao chicken
1h 30min
Wonton soup
1h
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Char siew sauce
10 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min