Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 2 garlic cloves
- 28 oz corned beef, with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)
- 2 dried bay leaves
-
30
oz water
ou 30 oz beef stock, low sodium - 10 oz baby red potatoes, halved
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 12 oz cabbage, cut into wedges (see Tip)
- horseradish, ground, ready-made, to serve
- whole grain mustard, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1478.1 kJ / 353.3 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 29.2 g
- Gordura
- 18.4 g
- Gordura saturada
- 7.2 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sódio
- 520.9 mg
Receitas alternativas
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Steamed Chicken Breasts
30min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40min
Steamed Whole Chicken
1 godz. 40 min
Meatloaf
1h 20 min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Boiled Egg Mode
20min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Poached eggs using blade cover
30min
Poached eggs with blade cover
30min
Poached Eggs
25 min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45min