Dispositivos e acessórios
Leek and potato soup
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
leeks (white part only), cut in pieces450 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
butter30 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)250 g
-
water700 g
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg (opcional)1 pinch
-
milk100 g
-
fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnishfresh chives chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
613 kJ /
146 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Rice pudding
1h
Pumpkin soup
35min
Breadcrumbs
5min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Vegetable soup
35min
Vegetable Soup
35min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Fruit sauce (coulis)
10min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Creamy courgette soup
25min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min