Dispositivos e acessórios
Leek and potato soup
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
leeks (white part only), cut in pieces450 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
butter30 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)250 g
-
water700 g
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg (opcional)1 pinch
-
milk100 g
-
fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnishfresh chives chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
613 kJ /
146 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Cauliflower cheese
55min
Asparagus cream soup
30min
Chilli con carne
40min
Pumpkin soup
35min
Pizza dough
1h
Risotto with Parmesan cheese
30min
Vegetable soup
35min
Spelt bread
1h 45min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Creamy courgette soup
25min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min