Dispositivos e acessórios
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
aubergines (approx. 2), diced (2 cm)500 g
-
olive oil50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt plus 1 pinch1 ¼ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic clove1
-
cashew nuts50 g
-
almond milk (see tip)175 g
-
lemon juice1 tsp
-
onions quartered125 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
harissa paste1 ½ Tbsp
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)150 g
-
fresh baby spinach125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
916 mg
Proteína
10 g
Energia
1540 kJ /
370 kcal
Gordura
21 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Kitchen
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lentil Moussaka
3h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Coconut and Spinach Dahl
50min