Dispositivos e acessórios
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
aubergines (approx. 2), diced (2 cm)500 g
-
olive oil50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt plus 1 pinch1 ¼ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic clove1
-
cashew nuts50 g
-
almond milk (see tip)175 g
-
lemon juice1 tsp
-
onions quartered125 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
harissa paste1 ½ Tbsp
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)150 g
-
fresh baby spinach125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
916 mg
Proteína
10 g
Energia
1540 kJ /
370 kcal
Gordura
21 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Kitchen
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min