Dispositivos e acessórios
Vegetable and Chickpea Tagine
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
bulgur wheat300 g
-
raisins (opcional)100 g
-
water800 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ras el hanout2 (see tip)5 tsp
-
fresh coriander leaf10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves3
-
onions halved150 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
200 g pumpkin, peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)sweet potatoes peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)200 g
-
carrots sliced (approx. 1 cm)150 g
-
daikon radish sliced (approx. 1 cm)80 g
-
french beans trimmed, halved100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ground black pepper3 pinches
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
courgettes sliced (approx. 1 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1713 kJ /
409 kcal
Gordura
9 g
Fibra
13 g
Hidratos de carbono
69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
moroccan adventure
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Vegetarian Chilli
35min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Coconut and Spinach Dahl
50min