
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g bulgur wheat
- 100 g raisins (opcional)
- 800 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 5 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 150 g onions halved
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
200
g sweet potatoes peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)
ou 200 g pumpkin peeled, cut in pieces (approx. 3 cm) - 150 g carrots sliced (approx. 1 cm)
- 80 g daikon radish sliced (approx. 1 cm)
- 100 g french beans trimmed, halved
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 3 pinches ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)
- 200 g courgettes sliced (approx. 1 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 409 kcal / 1713 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 69 g
- Fibra
- 13 g
Receitas alternativas
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Vegetarian Chilli
35min
Lentil Moussaka
3h 30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Coconut and Spinach Dahl
50min