Dispositivos e acessórios
Pork Trotter Jelly
Preparação 5min
Total 8h
10 portions
Ingredientes
-
water2300 g
-
pork trotter with skin and bone, cut in pieces (3 cm)800 g
-
pig‘s skin fat trimmed250 g
-
fresh ginger15 g
-
cloves2
-
star anise1
-
bay leaf1
-
dark soy sauce20 g
-
oyster sauce (opcional)20 g
-
lump sugar15 g
-
fish sauce20 g
-
salt1 ½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
732 mg
Proteína
21 g
Energia
1975 kJ /
472 kcal
Gordura
40 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Yam Rice
45min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min