Dispositivos e acessórios
Indian kofta curry with broccoli rice
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
broccoli cut into florets (1-2 cm)500 g
Koftas (meatballs)
-
brown onion cut into halves120 g
-
fresh coriander cut into thirds, leaves, stalks and roots (approx. 120 g)2 bunches
-
fresh mint leaves12
-
fresh red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
ground coriander2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
egg1
-
coconut flour1 tbsp
-
lamb mince500 g
Curry sauce
-
ghee45 g
-
piece fresh ginger3 cm
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into quarters120 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
fenugreek seeds3 tsp
-
garam masala1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
natural yoghurt240 g
-
water50 g
-
tomato passata400 g
-
pouring (whipping) cream or coconut cream2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
745.1 mg
Proteína
41.5 g
Energia
2156.7 kJ /
513.5 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
13.4 g
Gordura saturada
14.9 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Garam masala
10min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Tandoori paste
5min
Tandoori chicken
45min
Chicken in yoghurt
30min
Ginger paste
15min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chiang Mai noodles
25min
Chicken tikka masala
1h 10min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Creamy coconut chicken curry
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min