
Dispositivos e acessórios
3Q Soft Bread
Preparação 25min
Total 3h 25min
6 pieces
Ingredientes
Dough
-
high protein flour (bread flour), plus extra for dusting500 g
-
salt2 ½ tsp
-
milk powder20 g
-
caster sugar50 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
egg1
-
whipping cream25 g
-
water250 g
-
unsalted butter50 g
Mochi and yam (taro root) filling
-
glutinous rice flour100 g
-
cornflour (starch)30 g
-
fresh milk220 g
-
caster sugar75 g
-
water600 g
-
yam (taro roots) peeled and cut into pieces (2 cm)250 g
-
purple sweet potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
unsalted butter50 g
-
chicken floss20 g
Nutrição por 1 piece
Energia
660 kcal /
2761 kJ
Proteína
16 g
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
117 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
563 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Kneading: Asian Recipes
11 Receitas
Internacional
Internacional