Dispositivos e acessórios
Tom Yum Paste
Preparação 10min
Total 45min
3 jars
Ingredientes
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (opcional)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
353 mg
Proteína
5 g
Energia
770 kJ /
184 kcal
Gordura
7 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Pineapple Tarts
1h 30min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Nyonya Spice Paste
15min
Tom Yum Paste
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Killer Toast
2h