Dispositivos e acessórios
Korean Egg Bread
Preparação 5min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
low protein flour125 g
-
baking powder1 tsp
-
butter30 g
-
fresh milk200 g
-
eggs3
-
sugar60 g
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
-
80 g mozzarella cheese, shreddedcheddar cheese shredded80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1054 kJ /
252 kcal
Gordura
11 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Pastries
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Oil-free honey chicken wings
50min
Fried Beehoon
20min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45min
Pineapple Tarts
1h 30min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Lemon Chicken
25min
Potato Buns
3h
Braised Yee Mee
30min
Killer Toast
2h