Dispositivos e acessórios
Leek and cheese tart
Preparação 20min
Total 1h 15min
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra to dust180 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)80 g
-
sea salt2 pinches
-
water60 g
Leek filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)100 g
-
leek trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
milk120 g
-
eggs4
-
ground nutmeg2 pinches
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
micro herbs to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
215.6 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1532.5 kJ /
366.3 kcal
Gordura
25.1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
14.5 g
Hidratos de carbono
24.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Risotto pomodori with burrata
30min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Chicken with almonds
45min
Sweet potato lentil pie
50min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
15-minute noodles
15min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Toasted muesli
1h 40min
Traditional minestrone
45min
Spinach and leek frittata
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min