Dispositivos e acessórios
Orange and passionfruit Eton mess
Preparação 40min
Total 2h 50min
6 portions
Ingredientes
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
87.7 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1678.7 kJ /
401.2 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
36.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3h 30min
Colcannon
40min
Brandy cream
15min
Spiced red wine pears
45min
Honey crème caramels
25h 55min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Brandy butter
10min
Cranberry bacon stuffing
10min
Lemon delicious
1h 5min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min