Dispositivos e acessórios
Orange and passionfruit Eton mess
Preparação 40min
Total 2h 50min
6 portions
Ingredientes
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
87.7 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1678.7 kJ /
401.2 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
36.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate fondants
30min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Pear and chocolate frangipane
2h
Baked cheesecake
2h 55min
Chocolate mousse
3h 20min
Honey crème caramels
25h 55min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Tiraccino
1h 5min
Prune and orange stuffing
10min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Honeycomb ice cream slice
4h 10min
Chocolate fondant cake
40min