Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
    16 oz
    16 oz yellow squash, (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • water divided
    9 oz
  • fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
    20 oz
  • garlic cloves
    3 - 5
  • shallot halved
    1 oz
  • extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté
    1 oz
  • tomato paste
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • Marsala wine
    1 oz
    1 oz red wine
  • grated Parmesan cheese to serve (see Tip)

Nutrição por 1 portion

Energia 163.3 kcal / 683.3 kJ
Proteína 7.2 g
Gordura 11.2 g
Hidratos de carbono 12.4 g
Fibra 3.1 g
Gordura saturada 1.9 g
Sódio 521.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...