Dispositivos e acessórios
Traditional Gugelhupf
Preparação 20min
Total 2h 55min
16 portions
Ingredientes
-
unsalted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease200 g
-
blanched almonds120 g
-
orange peel no white pith (4 cm strip)1 piece
-
sultanas100 g
-
raisins50 g
-
rum50 g
-
white sugar120 g
-
fresh yeast crumbled (see Tips)20 g
-
milk200 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
31.3 mg
Proteína
7.1 g
Energia
1403.5 kJ /
335.4 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Fatayer with cheese and mint
1h 5min
Apricot liqueur
30min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Fougasse
2h
Cheese soufflés
30min
Pistachio cake
1h 10min
Scroll bundt cake
2h 40min
Chocolate fondant cake
40min