Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
ou unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
Curry
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- ½ tsp mustard seeds
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 400 g tinned coconut milk
- 100 g water
- 1 tsp ground turmeric
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g carrots, sliced (1 cm)
- 150 g cauliflower, cut in florets
- 150 g courgette, sliced (1 cm)
- 100 g frozen peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2252 kJ / 538 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 97 g
- Gordura
- 8 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 10 g
- Sódio
- 1689 mg
Receitas alternativas
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sweet Potato Curry
30min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Vegetarian Chilli
35min
Rocket watercress juice
5 Min
Indian vegetable curry
50min
Fennel Apple Salad
20min
Best Basic Houmous
5 Min