
Dispositivos e acessórios
Vegetable Curry with Rice
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Rice
-
water1300 g
-
olive oil25 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white long grain rice300 g
Curry
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded, cut in pieces1
-
onions quartered100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
olive oil20 g
-
tinned coconut milk400 g
-
water100 g
-
ground turmeric1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
carrots sliced (1 cm)150 g
-
cauliflower cut in florets150 g
-
courgette sliced (1 cm)150 g
-
frozen peas100 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
538 kcal /
2252 kJ
Proteína
13 g
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
97 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
1 g
Sódio
1689 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix Friend Welcome Booklet
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda