Dispositivos e acessórios
Vegetarian Chilli
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
onions, quarteredred onions quartered200 g
-
garlic cloves5
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
olive oil10 g
-
tinned chopped tomatoestomatoes cut in pieces750 g
-
mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
tinned kidney beans drained (approx. 2 x 400 g tins)480 g
-
vegetarian sausages (300-400 g)6
-
fresh flat-leaf parsley, leaves onlyfresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1745 kJ /
418 kcal
Gordura
21 g
Fibra
13.3 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegetable Stroganoff
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetarian Chilli
35min
Sweet Potato Curry
30min
Chick Pea Curry
35min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min