Dispositivos e acessórios
Rye sourdough baguettes
Preparação 20min
Total 27h 20min
8 portions
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Dough
-
baker's flour plus extra to dust360 g
-
rye flour40 g
-
salt2 tsp
-
filtered water220 g
-
ice cubes (approx. 10)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
558.3 mg
Proteína
8.1 g
Energia
994 kJ /
236.7 kcal
Gordura
1.3 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
45.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Baked Baguettes
5 Receitas
Canadá
Canadá
Sourdough at home
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Sourdough Baguettes
15h
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Mother sourdough starter
108h 20min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough pizza base
3h 5min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min