Dispositivos e acessórios
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Preparação 20min
Total 2h 15min
16 slices
Ingredientes
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
131.9 mg
Proteína
4.9 g
Energia
899.5 kJ /
215 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
30.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Frozen Custard
10 Std. 25 Min
Homemade tallow or lard
25 Std. 15 Min
Fruit purée (apple)
15 Min
Apple sauce
20 Min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Raspberry and lime sorbet
10 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Scones
30 Min
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Vanilla paste
10 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min