Versões compatíveis
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- olive oil, to grease
- 325 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 40 g unsalted butter, plus extra to grease
- 175 g milk
- 15 g caster sugar
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 2 eggs, 1 lightly beaten, to glaze
- 100 g crème fraîche
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, torn into pieces
- 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1441.5 kJ / 343.2 kcal
- Proteína
- 14.6 g
- Hidratos de carbono
- 34.1 g
- Gordura
- 16.4 g
- Gordura saturada
- 7.4 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sódio
- 567 mg
Receitas alternativas
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Leek and ham tart
1h 55min
Swedish meatballs and mash
50 min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Baked Cabbage Pierogis
2 Std. 30 Min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2 Std. 15 Min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Portuguese green eggs
50 min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Artisan potato bread
2h 5min