Dispositivos e acessórios
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
Preparação 20min
Total 1h 30min
50 pieces
Ingredientes
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 150 g)5
Choux pastry
-
milk plus an extra 2 teaspoons125 g
-
water125 g
-
unsalted butter cut into cubes (3 cm)100 g
-
sea salt1 tsp
-
white pepper½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs3
-
egg yolk1
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
egg yolks6
-
milk500 g
-
plain flour40 g
-
sea salt1 tsp
-
white pepper2 - 3 pinches
-
cayenne pepper2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
132.9 mg
Proteína
2.7 g
Energia
291 kJ /
69.6 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
3.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Citrus margarita
10min
Strawberry margarita
5min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Hearty seafood chowder
45min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Pani popo (Samoan coconut buns)
3h 25min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Lemonade scones
25min
Cheese and bacon rolls
2h
Strawberry jelly slice
2h 40min