Dispositivos e acessórios
Milk jellies with poached stone fruit
Preparação 50min
Total 5h
6 portions
Ingredientes
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)150 g
-
honey40 g
-
cinnamon quill broken into pieces1
-
whole cloves2
-
cardamom pods crushed3
-
water100 g
-
fresh plums or 6 apricots, stones removed5
-
milk500 g
-
raw sugar2 tbsp
-
gelatine powder2 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
39.8 mg
Proteína
4.6 g
Energia
820 kJ /
195.2 kcal
Gordura
9.1 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
24.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Apple sauce
20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Quince paste
4h 10min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Dessert dukkah
1h
Spiced apple liqueur
168h 10min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Almond thins
25min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Apple sponge pudding
1h 20min