Dispositivos e acessórios
Pears in orange syrup
Preparação 15min
Total 45min
3 portions
Ingredientes
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges), reserving zest240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
dry Marsala wine60 g
-
cinnamon quill or 1/2 tsp ground cinnamon1
-
pears peeled, halved and core removed3
-
white sugar60 g
-
vanilla ice cream (see Tip), to serve300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
90 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1921.4 kJ /
459.2 kcal
Gordura
11.4 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
83.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Yoghurt cheese
24h 40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Poached eggs with blade cover
30min
Lemon curd
20min
Pesto Pasta Salad
30min
Hedgehog honeycomb slice
2h 35min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Fruity dream
10min
Portuguese bread
3h 30min