
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms cut into quarters
- olive oil for frying
- 300 g pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 187 kcal / 785.3 kJ
- Proteína
- 29.5 g
- Gordura
- 5.2 g
- Hidratos de carbono
- 4.9 g
- Fibra
- 0.7 g
- Gordura saturada
- 1.7 g
- Sódio
- 457.9 mg
Receitas alternativas
Portuguese green eggs
50min
Polish egg salad with tartar sauce
10min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Curry pork sosaties
24h 30min
Steamed Chinese greens
30min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Chicken Waldorf salad
40min
Steamed greens with lemon feta
20min
Fish soup
40min
Boerewors
40min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h