Dispositivos e acessórios
Three meat roulade
Preparação 20min
Total 2h 5min
8 portions
Ingredientes
-
beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen500 g
-
eggs2
-
breadcrumbs50 g
-
milk100 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
button mushrooms cut into quarters150 g
-
olive oil for frying
-
pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen300 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips200 g
-
water800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
457.9 mg
Proteína
29.5 g
Energia
785.3 kJ /
187 kcal
Gordura
5.2 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
4.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Lamb korma
4 Std.
Asian-style mussels
30 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 Min
Beef and coconut soup
30 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Thai chilli chicken and basil
30 Min