Steamed mushroom and egg pots
TM6 TM5 TM31

Steamed mushroom and egg pots

3.8 ( 13 avaliações )

Ingredientes

  • 1 tbsp ghee plus extra for greasing
  • 40 g Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 50 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 300 g fresh mixed mushrooms cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 4 eggs
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • 500 g water
  • fresh chives finely chopped for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
192.5 kcal / 809.3 kJ
Proteína
12.4 g
Gordura
14.8 g
Hidratos de carbono
2.5 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
7.4 g
Sódio
277.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas