Steamed mushroom and egg pots
TM6 TM5 TM31

Steamed mushroom and egg pots

3.8 (13 avaliações )

Ingredientes

  • 1 tbsp ghee, plus extra for greasing
  • 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 50 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 300 g fresh mixed mushrooms, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 eggs
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 500 g water
  • fresh chives, finely chopped for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
809.3 kJ / 192.5 kcal
Proteína
12.4 g
Hidratos de carbono
2.5 g
Gordura
14.8 g
Gordura saturada
7.4 g
Fibra
1.5 g
Sódio
277.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas