Dispositivos e acessórios
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
Preparação 50min
Total 25h 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried chillies3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
coconut milk270 g
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken butterflied (see Tips)1400 - 1600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
864 mg
Proteína
73.1 g
Energia
3636.8 kJ /
865.9 kcal
Gordura
62.3 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
24.2 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
MEATER+®
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Wonton soup (pork)
45min
Beef rendang
6h 20min
Kung Pao chicken
1h 30min
Wonton wrappers
55min
Vindaloo pork
5h 10min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Thai beef salad
1h 15min
Chilli lime sauce
5min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min