Dispositivos e acessórios
Tangzhong milk bread
Preparação 30min
Total 2h 45min
12 portions
Ingredientes
-
milk plus an extra 1 tsp330 g
-
baker's flour560 g
-
milk powder30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
salted butter plus extra to grease100 g
-
sugar50 g
-
egg yolk1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
298.1 mg
Proteína
8.8 g
Energia
1261.7 kJ /
300.4 kcal
Gordura
11.8 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
39.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Mother sourdough starter
108h 20min