Dispositivos e acessórios
Tangzhong milk bread
Preparação 30min
Total 2h 45min
12 portions
Ingredientes
-
milk plus an extra 1 tsp330 g
-
baker's flour560 g
-
milk powder30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
salted butter plus extra to grease100 g
-
sugar50 g
-
egg yolk1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
298.1 mg
Proteína
8.8 g
Energia
1261.7 kJ /
300.4 kcal
Gordura
11.8 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
39.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Mala Bakkwa
4h 35min
Cinnamon buns
3h 5min
Choux pastry
1h
Brioche hot cross buns
2h 30min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Brioche burger buns
2h 10min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Black rice pudding
25h 5min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min