Dispositivos e acessórios
Tangzhong milk bread
Preparação 30min
Total 2h 45min
12 portions
Ingredientes
-
milk plus an extra 1 tsp330 g
-
baker's flour560 g
-
milk powder30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
salted butter plus extra to grease100 g
-
sugar50 g
-
egg yolk1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
298.1 mg
Proteína
8.8 g
Energia
1261.7 kJ /
300.4 kcal
Gordura
11.8 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
39.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Brioche burger buns
2h 10min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Killer Toast
2h
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Panettone
34h 25min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Black forest Christmas yule log
1h 30min