
Dispositivos e acessórios
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Preparação 40min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Nutrição por 1 portion
Energia
578.2 kcal /
2419.2 kJ
Proteína
4.7 g
Gordura
43.6 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
26.7 g
Sódio
58.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia