Dispositivos e acessórios
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Preparação 40min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.7 mg
Proteína
4.7 g
Energia
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Gordura
43.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
26.7 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Carrot and Parsnip Mash
Nenhuma avaliação
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Pickled red onions
1h 50min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Pear and ginger paste
26h 25min
Caramelised red onion chutney
24h
Cottage cheese
4h 30min
Brandy snaps
30min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Beef Wellington
2h 15min
Homemade toasted muesli
30min