Dispositivos e acessórios
Rye Flatbreads
Preparação 20min
Total 2h 10min
8 pieces
Ingredientes
-
oat flakes70 g
-
water500 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
honey2 Tbsp
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
rye flour200 g
-
bread flour plus extra for dusting380 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried fennel seeds (opcional) to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
9 g
Energia
1738 kJ /
415 kcal
Gordura
14 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tasty Flatbreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
German Bread
4h 15min
Plain Yoghurt
14h
Spelt Bread
1h 45min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Rye Bread Rolls
4h
Sonja's Bread
3h 10min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Sourdough Rye
51h 10min
Scandinavian Rye Bread
27h
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Sourdough-style Loaf
122h 45min