Dispositivos e acessórios
Rye Flatbreads
Preparação 20min
Total 2h 10min
8 pieces
Ingredientes
-
oat flakes70 g
-
water500 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
honey2 Tbsp
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
rye flour200 g
-
bread flour plus extra for dusting380 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried fennel seeds (opcional) to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
9 g
Energia
1738 kJ /
415 kcal
Gordura
14 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tasty Flatbreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Five-seed bread
1h 50min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Sourdough Rye
51h 10min
Plain Yoghurt
14h
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
German Bread
4h 15min
Rye Bread Rolls
4h
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Spelt Bread
1h 45min
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Walnut Bread
2h 45min