Dispositivos e acessórios
Rye Flatbreads
Preparação 20min
Total 2h 10min
8 pieces
Ingredientes
-
oat flakes70 g
-
water500 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
honey2 Tbsp
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
rye flour200 g
-
bread flour plus extra for dusting380 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried fennel seeds (opcional) to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
9 g
Energia
1738 kJ /
415 kcal
Gordura
14 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tasty Flatbreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Sonja's Bread
3h 10min
Rustic bread
2h
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Curried Cake with Coriander Chutney
1h 10min
Houmous
13h 30min
Pitta Bread
2h
Steamed Bread Rolls
2h 10min
Vegan Mayonnaise
15min
Steamed Wholemeal Bread
2h