Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 11.8 g
- Gordura
- 16 g
- Gordura saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 365.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Banana Cream Pie with Wafer Crust (Metric)
1 Std. 35 Min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Beet-Tox (Metric)
10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Chicken Fricassee (Metric)
55min
Berry foam
10min
Orange roll
30 Min
Pork tenderloin parcels
1h
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Turkey and Mashed Potato Croquettes
55min
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min
Biscoff Oatmeal Cookies (Metric)
30 Min