Dispositivos e acessórios
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
Preparação 15min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
-
pork loin (approx. 1360 g)1
-
bacon, cured, smoked, sliced225 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
white wine340 g
-
red onions sliced into rings2
-
apples cored and sliced into rings2
-
bay leaves, dried3
-
rosemary, fresh3 sprigs
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
white pepper, ground2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
365.2 mg
Proteína
10.9 g
Energia
1100.6 kJ /
263 kcal
Gordura
16 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
11.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min
Marinated peppers
55min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1h 30min
Split Pea Soup
2h 10min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Chicken with Peppers
1h
Beef Chipotle Soup
55min
Ham mousse
10min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50min