Dispositivos e acessórios
Whole Chicken with Ratatouille
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
olive oil divided1 ½ oz
-
mustard½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
whole chicken42 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)9 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
green bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)10 ½ oz
-
tomato, canned14 oz
-
salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1081.9 mg
Proteína
59.4 g
Energia
3459.8 kJ /
826.9 kcal
Gordura
56.2 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
20.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Honey BBQ Chicken
1h 25min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min