Vegan Vişneli Cheesecake

Vegan Vişneli Cheesecake

4.7 20 avaliações
Preparação 15min
Total 8h
8 porsiyon

Ingredientes

  • badem
    150 g
  • hurma, çekirdeksiz yumuşak
    125 g
  • Hindistan cevizi yağı
    60 g
  • çiğ kaju fıstığı 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
    200 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü
    130 g
  • taze sıkılmış limon suyu
    25 g
  • agave şurubu
    70 g
  • vanilya özü, doğal (opcional)
    1 yk
  • vişne taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
    80 g

Nutrição por 8 porsiyon

Energia 3428.2 kcal / 14343.6 kJ
Proteína 75 g
Gordura 255.7 g
Hidratos de carbono 255.1 g
Fibra 33.9 g
Gordura saturada 98.3 g
Sódio 120.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...