Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1950 kJ / 466 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 830 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Basic Black Beans
2h 35min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5 min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10 min
Lentil Loaf
1h 10 min
Tuna Tapenade
5min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Vegan Caesar dressing
5min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min