Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
TM6 TM5

Kamut Risotto with Parmesan Zucchini

4.0 (4 avaliações )

Ingredientes

  • 9 oz kamut grains, rinsed and drained
  • 30 oz water, to soak
  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
  • 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp garlic powder
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 12 oz vegetable stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp dried thyme
  • 2 oz pine nuts
  • 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
  • 1 oz unsalted butter, in pieces
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only

Nutrição
por 1 portion
Energia
1950 kJ / 466 kcal
Proteína
12 g
Hidratos de carbono
48 g
Gordura
26 g
Gordura saturada
7 g
Fibra
4 g
Sódio
830 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas