Dispositivos e acessórios
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Brussels Sprouts
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Risotto
-
quinoa8 oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in.)5 oz
-
celery sliced on the bias (¼ in.)3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried sage½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
dry white wine2 oz
-
white beans (15 oz can), drained and rinsed1 can
-
vegetable stock18 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
pomegranate arils/seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1464 mg
Proteína
17 g
Energia
2142 kJ /
512 kcal
Gordura
20 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Alternative Risottos
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tofu Stew
30min
Chickpea Ratatouille
1h
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Falafel Waffle
40min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegetarian Chili
50min