Dispositivos e acessórios
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
Preparação 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Spinach Dumplings
-
frozen spinach leaves thawed and chopped (1 in.)7 oz
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter2 oz
-
milk4 ½ oz
-
9 oz bread crumbswhite bread, stale cubed9 oz
-
mozzarella diced (¼ in.)5 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
large eggs3
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Tomato Ragout
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
garlic clove1
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
canned chopped tomatoes14 oz
-
tomato paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
water3 ½ oz
-
cherry tomatoes9 oz
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil chopped1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2760 kJ /
656 kcal
Gordura
34 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Golden Beet Gazpacho
50min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Creamy Tomato Soup
30min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Pumpkin Chili
50min
Kids Chocolate Carrot Muffins
40min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Pasta Primavera
50min
Summer Squash Flatbread
50min
Kids Veggie Empanadas
1h 10min
Smoky Black Bean Soup
35min
Vegetarian Chili
50min